Fysieke Zorg Begeleider

Fysieke Zorg Begeleider.

Fysieke Zorg Begeleider® 

De expertise van FZB Nederland BV ® is ontstaan vanuit onze decennialange ervaringen in de zorg- en de veiligheidssector. Door de combinatie van beiden is een specifieke functie ontwikkeld: de Fysieke Zorg Begeleider® .

Deze FZB - diensten worden door ons, vanuit ons bedrijf Nediver BV, reeds vanaf 1997 geleverd in de gehele zorgsector, zoals onder andere aan instellingen voor GGZ en VG.

De Fysieke Zorg begeleider heeft expertise op het gebied van bescherming, veiligheid en fysieke ondersteuning voor verzorgers en verpleegkundigen (in instellingen of ambulant), voor cliënten met een agressief gedragspatroon.

Maatwerk en evaluatie

FZB Nederland weet dat elke zorginstelling uniek is. Na uitvoerig overleg over de specifieke behoefte en werkwijze bij een opdrachtgever biedt FZB Nederland een maatwerkvoorstel aan waarbinnen de opdrachtgever de accenten legt. De samenwerking moet soepel verlopen, zowel in het dagelijkse werk als met het multidisciplinaire team en de opdrachtgever. Hierdoor zal de fzb‘er sneller geaccepteerd worden binnen het personeelsteam en vertrouwd worden door bewoners/cliënten.

Met als meetbare resultaten:

  • Afname ziekteverzuim
  • Afname werkdruk
  • Toename veiligheid en vertrouwen bij medewerkers en cliënten
  • Ontspannen woon-en werksfeer

Als bedrijf hechten wij aan kwaliteit en vertrouwen. Wij leveren personeel met erkende opleidingen en zijn als bedrijf NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast beschikt iedere fzb ‘er over een BHV-diploma en geldige VOG. In het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid maken wij gebruik van een G-rekening.